Pits de pollastre a l'estil de la vall d'Auge
• 4 pits de pollastre
• 250 g de xampinyons
• Suc de 1/2 llimona
• 25 g de mantega
• 1 cullerada de calvados
• 1/2 cub de brou de pollastre
• 15 cl de crème fraîche
• Sal i pebre
• Patates saltejades
Traurem la tija als xampinyons, els rentarem, tallarem a làmines fines i els ruixarem amb suc de llimona. Tallarem els pits de pollastre a tires fines.
En una paella gran fondrem la mantega. A continuació ofegarem els xampinyons i les tires de pollastre a foc viu, sense que es daurin massa, durant 5 minuts. Trossejarem el cub de brou per sobre.
Quan els xampinyons hagin deixat anar l'aigua, afegirem el calvados i deixarem que es redueixi. Afegirem la crème fraîche i, finalment, deixarem que cogui a foc lent uns minuts. Salpebrarem al gust abans de servir.