Plum Cake
• 350 g de farina
• 250 g de mantega estovada
• 250 g de sucre
• 2 cullerades de llevat en pols
• 6 ous
• 250 g de panses de Corint
• Brandi o rom
Posarem a remullar les panses en el licor que més ens agradi una hora abans de preparar el pastís.
Barrejarem els ous, el sucre i la mantega amb una batedora fins que ens quedi una crema escumosa. Hi afegirem la farina amb el llevat i el licor de les panses.
Untarem amb mantega un motlle de cake i hi abocarem la barreja anterior. Enfarinarem les panses, les espolsarem per treure'n la farina sobrant i les afegirem al contingut del motlle, que ficarem al forn, preescalfat, a una temperatura de 250 graus durant 10 minuts.
Passats els 10 minuts, i sense obrir la porta del forn, abaixarem la temperatura a 180 i ho deixarem coure durant uns 40 minuts. Quan ja estigui cuit el treurem del forn, el deixarem refredar una mica i el desmotllarem. S'ha d'acabar de refredar sobre una reixeta.