Quiche de salsitxes, albergínia i carxofes
• 6 salsitxes
• 1 albergínia mitjana
• 2 carxofes grans
• 1 rotlle de pasta brisa
• 3 ous
• 2 dl de crema de llet
• Oli
• Sal i pebre
Pelarem i tallarem l’albergínia a rodelles i la purgarem. Pelarem i tallarem també les carxofes i les fregirem lleugerament en una paella on després fregirem també les salsitxes tallades a trossets i l’albergínia feta a daus. Ho reservarem tot en un plat amb un paper de cuina perquè absorbeixi l’excès d’oli.
Folrarem un motlle de ‘tarta’ amb la pasta brisa i seguirem les instruccions del paquet per deixar-la a punt per afegir-hi el farcit.
En un bol, batrem els tres ous, hi incorporarem la crema de llet i rectificarem de sal i pebre. Hi afegirem l’albergínia, les carxofes i les salsitxes i ho remenarem bé.
Ho abocarem dins del pastís i ho ficarem al forn, ja calent, durant 20 minuts a 220 graus.