Rissotto a la milanesa
• 50 g de mantega
• 1 ceba picada
• 350 g d’arròs
• 4 cullerades de vi blanc sec
• ¾ de brou de pollastre calent
• Safrà en pols
• 2 cullerades de formatge parmesà ratllat
• Sal i pebre negre
• Formatge parmesà per a servir
Fonem la meitat de la mantega en una cassola plana, hi afegim la ceba i ho ofeguem a foc lent durant 5 minuts fins que es posi transparent.
Afegim l'arròs i ho deixem al foc durant 3 minuts més, remenant contínuament amb una cullera de fusta.
Afegim el vi i ho deixem al foc un parell de minuts, remenant.
Incorporem, remenant, el brou calent. Hi dissoldrem el safrà en 2 cullerades de brou calent, agregant -hi 'arròs. Courem bé sobre el foc o al forn. Quan s'hagi reabsorbit tot el brou l'arròs haurà d'estar sec, però solt.
Afegirem la resta de la mantega i el formatge parmesà, ho taparem i ho deixarem reposar uns minuts.
Assaonarem amb sal i pebre i ho barrejarem amb una forquilla. Tot seguit hi posarem la resta del formatge parmesà.