Tartaleta Teresa
• 400 g de massa de pasta de full congelada
• 2 albergínies
• 3 tomàquets
• 150 g de formatge elemental
• 1 gra d'all
• 2 ous
• Unes fulles d'alfàbrega
• Orenga
• 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
• Sal i pebre
En primer lloc, pelarem les albergínies, les trossejarem i les posarem a l'escorredor, les salarem i les deixarem reposar 30 minuts. Passat aquest temps, les aclarirem i les assecarem amb paper de cuina. Pelarem l'all, li traurem el germen central i el rentarem. Rentarem els tomàquets i els assecarem, els tallarem a grills, traurem les llavors, les salarem i les escorrerem .
En una paella posarem a escalfar l'oli, daurarem l'all i, tot seguit, l'eliminarem. Afegirem les albergínies, una mica de sal, un pessic de pebre acabat de moldre i l'orenga, i ho posarem a coure tot a foc lent. Quan estiguin cuites, incorporarem els ous batuts i ho remenarem tot perquè es barregin bé els ingredients, apagarem el foc i afegirem el formatge tallat en dauets.
Estirarem la massa de pasta de full congelada i, amb ella, folrarem el fons i les parets d'un motlle. Abocarem el farciment d'albergínies i a sobre hi posarem els tomàquets secs formant una corona. Posarem la tartaleta al forn preescalfat a 200 º C i ho deixarem coure 30 minuts.
En el moment de servir la Tartaleta Teresa, podem decorar-la amb unes fulles d'alfàbrega .