Tiramisú de torró
250g de mascarpone
250g de nata del 35€de MG
2 rovells d’ou
30g de sucre
100g de crema de torró
Melindros dels tous
100g d’almívar
Un rajolí d’amaretto
Torró del dur per decorar
Escalfeu la nata fins que bulli. Aboqueu-la sobre els rovells tot remenant amb unes varilles per evitar que quallin els rovells. Deixeu-ho refredar.
Incorporeu-hi el mascarpone i tritureu-ho amb el túrmix. Reserveu-ho 12 hores a la nevera.
Munteu la crema amb unes varetes elèctriques. Incorporeu-hi la crema de torró.
Amb l’ajut d’una màniga pastissera, ompliu els gots alternant la crema amb els melindros remullats amb l’almívar i l’Amaretto. Reserveu-ho a la nevera.
Just al moment de servir, col·loqueu-hi per sobre una mica de torró del dur picat.
Recepta cedida per Gemma Clofent.