Tres noves propostes de bars de mercat on gaudir de la gastronomia!
Continuem amb el cicle de ‘Bars de mercat’, on avui us presentem tres noves propostes on gaudir de la bona cuina de mercat!
Al Mercat de la Boqueria hi trobem el Bar Ramblero, on són especialistes en peix i marisc: pop, gambes a l’allet, calamars, vieires, ostres, llagosta, llagostins, i molt més! Si ets indecís i tens ganes de provar-ho tot, en Xavier ens recomana una graellada de marisc, és el plat estrella del Ramblero i està deliciosa! I si no ets gaire de peix, no et preocupis, també hi pots gaudir d’una graellada de verdures o de tapes com croquetes, truites, o ous amb pernil, uns clàssics que mai fallen!
Al Mercat de Felip II hi ha el Bar Quicuina, on podeu gaudir la cuina de mercat amb “migas”, “callos”, caragols, truites… L’Enric fa dos anys que és al mercat, i li agrada anar provant i canviant d’oferta: potes amb salsa a l’estil canari, mussaca… És un espai ideal per anar a esmorzar o dinar, i els divendres ofereixen un menú del dia, així que, has d’anar a provar-ho!
Al Mercat Fort Pienc s’hi situa La Trobada del Fort Pienc, on ofereixen cuina casolana amb plats com galtes, paella, albergínies farcides de carn, pollastre rostit, pebrots farcits, o cargols, truites variades, bombes... I si prefereixes anar-hi a esmorzar, un bon entrepà mai falla! A més, per dinar també podeu aprofitar el menú del dia amb un preu molt econòmic! I si no vols quedar-t’hi, pots demanar-ho per emportar.
Ara ja coneixeu tres opcions més on podeu passar una bona estona. En la pròxima edició continuarem presentant-vos més bars de mercat de Barcelona, així que, fins a una altra!