Turbot farcit de patata i col amb salsa de soja
• 200 g de patata
• 150 g de col
• 40 ml d’oli d’oliva
• Nou moscada
• Sal
• 150 ml de nata líquida
• 50 g de formatge Philadelfia
• 40 ml de salsa de soja
• Patata i col
• Salsa de soja
• 4 filets de turbot de 500 g
• 30 g de mantega
• 50 g de carbassó
• 60 g de pastanaga
• 4 làmines de pernil
• 40 ml d’oli d’oliva
• Sal
• Pebre blanc mòlt
Avui us proposem un plat suau: turbot farcit de patata i col amb salsa de soja.
El turbot és un peix blanc amb molt poc greix i de fàcil digestió.
Com sempre, us recordem que podeu compartir les vostres receptes amb tots nosaltres.
Per començar, prepareu la patata i la col. Trossegeu la patata i la col i feu-les bullir en aigua salada. Escorreu i ressequeu una mica en una paella amb oli, xafeu-les, rectifiqueu de sal i poseu-los també una mica de nou moscada.
A continuació, prepareu la salsa de soja. Esclafeu la nata, agregueu-hi la salsa de soja i el formatge cremós, i coeu-ho 2 minuts que aconseguiu textura. Si cal, afegiu-hi sal.
Passeu les làmines de pernil per l’oli calent fins que quedin daurades i cruixents. Retireu i, en la mateixa paella, poseu les làmines de pastanaga, saltegeu-les un segons i afegiu-los el carbassó. Saltegeu i reserveu.
Escalfeu la mantega i, per tandes, saltegeu els filets de turbot i aneu retirant-los a una safata. Salpebreu-los, farciu-los amb el puré de patata i col, i tanqueu-los amb els altres filets.
Una vegada tingueu a punt el turbot, escalfeu la salsa i la guarnició i emplateu. Acabeu la decoració de plat amb el cruixent de pernil.
Bon profit!