En el marc de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, el Districte de Sant Martí amb el suport de l'Àrea de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Barcelona, i en col·laboració amb el Consorci de Biblioteques de Barcelona i del Consell de Dones del Districte, convoca anualment el Premi Jove de Còmic Sant Martí per a la prevenció i erradicació de la violència masclista.

Aquest premi té com a finalitat sensibilitzar adolescents i joves sobre el fenomen de la violència masclista i implicar-los en la lluita per l’erradicació de les discriminacions de gènere i en la creació de nous imaginaris igualitaris i no sexistes a través del llenguatge del còmic, en el marc de la cultura de la pau i de la no violència.

El Premi compta amb la col·laboració de l’Escola Joso -Centre de Còmic i arts visuals-, Norma Editorial, la Cooperativa Trama SCCL, Casa Piera i Ficomic (Federació d'Institucions Professionals del Còmic).

Bases 2022

Bases  del Premi Jove de Còmic Sant Martí per a la prevenció i erradicació de la violència masclista

Votacions

El període de votació de les obres és del 28 d'abril al 5 de maig del 2022, tal com figura en l'anunci de la convocatòria del Premi.

Webs relacionades