En el marc de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, el Districte de Sant Martí, la Direcció de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona i Biblioteques del Districte de Sant Martí, amb la col·laboració del Consell de Dones de Sant Marti, convoquen anualment el Premi Jove de Còmic Sant Martí per a la prevenció i erradicació de la violència masclista.

Aquest premi té com a finalitat sensibilitzar adolescents i joves sobre el fenomen de la violència masclista i implicar-los en la lluita per l’erradicació de les discriminacions de gènere i en la creació de nous imaginaris igualitaris i no sexistes a través del llenguatge del còmic, en el marc de la cultura de la pau i de la no violència.

Els còmics han de tenir com a finalitat denunciar el fenomen de la violència masclista i contribuir a la seva prevenció i erradicació, tot mostrant les desigualtats i discriminacions per raons de gènere. 

El Premi compta amb la col·laboració de l’Escola Joso -Centre de Còmic i arts visuals-, Norma Editorial i la Cooperativa Trama SCCL.

Bases 2021

Bases  del Premi Jove de Còmic Sant Martí per a la prevenció i erradicació de la violència masclista

Suports 2021

Dona el teu suport a una de les obres que s'han presentat en la VI edició del Premi Jove Còmic Sant Martí (disponible pròximament).

Webs relacionades