Arriba la primera passejada solidària amb gossos

Solidaritat. La iniciativa "Camí gos" proposa un recorregut de tres quilòmetres per completar acompanyats de les mascotes.

La iniciativa pionera a la ciutat “Camí gos” proposa un recorregut de tres quilòmetres per completar acompanyats de les mascotes. Els diners de la inscripció es donaran a l’associació Galgos112.

La ciutat de Barcelona està molt habituada a curses o caminades. Mai abans, però, s’havia proposat una iniciativa destinada a persones i les seves mascotes. El “Camí gos” d’Horta omple aquest buit el proper diumenge 18 de maig.

La proposta, sorgida de l’Àrea Social de la UE d’Horta, té la col·laboració de la UEC Horta, Horta Esportiva i la UA d’Horta.

La prova proposa un recorregut de tres quilòmetres, amb sortida del camp de futbol del carrer de Feliu i Codina i que travessarà els barris d’Horta, Vall d’Hebron, Montbau i la Clota fins a arribar a l’avinguda de l’Estatut, on se situarà l’arribada.

Aquest punt, però, no marcarà el final de l’acte, ja que els patrocinadors de la prova proposen múltiples activitats per als animals a l’arribada i un sorteig de regals.

La inscripció per a la prova, oberta a tothom, es pot formalitzar al CEM d’Horta o a Steel – Pin’up Dog’s, un comerç situat al passatge de Vila i Rosell, 8, d’Horta.

El cost de la inscripció, de 3 euros, es destinarà a l’associació Galgos112, que defensa els llebrers, i el 18 de maig es podrà bescanviar per una bossa d’obsequis.

El president de la UE d’Horta, Paco Carmona, subratlla la importància de la iniciativa per al Districte: “El nostre focus principal és l’esport, però no podem quedar-nos exclusivament aquí. No oblidem que som part d’Horta i, com a tal, volem fer activitats amb vocació de barri, i el “Camí gos” n’és un bon exemple. L’Àrea Social segueix treballant en aquesta òrbita de treball de cara al futur”.

Més informació:

–    Web UE Horta

–    Web Districte Horta-Guinardó