Ampolles d'aigua per a gossos

Gossos. El districte repartirà ampolles d'aigua a diferents equipaments del barri per corresponsabilitzar les persones que conviuen amb gossos de la recollida i neteja dels excrements i orins dels seus animals i garantir així la convivència a l’espai públic.

Continua la campanya per corresponsabilitzar les persones que conviuen amb gossos de la recollida i neteja dels excrements i orins dels seus animals i garantir així la convivència a l’espai públic. El districte repartirà ampolles d'aigua a diferents equipaments del barri.

Totes les persones que tinguin un gos en propietat podran recollir una ampolla plegable d’aigua gratuïta que servirà per netejar els orins de la mascota i dissipar les males olors i evitar el deteriorament de mobiliari urbà. Els equipaments on es poden recollir són:

  • Seu del Districte de Gràcia, Pl de la Vila de Gràcia,2
  • Centre cívic El Coll-La Bruguera, Aldea, 15
  • Centre cívic La Sedeta, c. Sícília, 321
  • Casal de barri Cardener, c. Cardener, 45
  • La Violeta de Gràcia, c. Maspons, 4
  • Espai Jove La Fontana, c. Gran de Gràcia, 190
  • Biblioteca Vallcarca i els Penitents Maria Antonieta Cot, pg Vall Hebron, 65-69

Els tres últims equipaments d’han afegit a la distribució de l’ampolla que s’ha anat fent al llarg de l’any als altres equipaments. D’aquesta manera, es dona cobertura a tot el districte.

Aquesta acció forma part de la campanya, sota el nom “Estima Gràcia com estimes el teu gos”, dirigida a les persones propietàries de gossos que hi ha al districte de Gràcia. La campanya respon a una forta demanda veïnal, i té com a objectiu fomentar un comportament cívic entre els propietaris de gossos. A més, s’emmarca sota el paraigües de la campanya “Estima la ciutat, com estimes el teu gos”.

L’ampolla és gratuïta i es pot recollir als equipaments fins a esgotar existències.