11 Març, 2020 - 10:15

Benestar Animal. Els animals que arriben al CAACB són acollits i cuidats fins que, si són afortunats, algú els hi dona una segona oportunitat i troben una nova llar.

El CAACB (Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona) té l’objectiu de vetllar pel benestar dels gossos, gats i fures perduts o abandonats a la ciutat. Els animals que hi arriben són acollits i cuidats fins que, si són afortunats, algú els hi dona una segona oportunitat i troben una nova llar.

Aquesta va ser la sort del Charlie, un gos de deu anys que va arribar al CAACB després de ser abandonat al carrer i passar hores lligat a un pal amb un filferro, amb un pes molt baix, ferides pel cos i problemes per socialitzar amb altres gossos. Després d’arribar al centre i passar-hi alguns dies, va recuperar quasi sis quilos de pes, les ferides li van anar cicatritzant i va recuperar les ganes de viure. Tot i que era una adopció molt difícil, una família va decidir apostar per ell i regalar-li passar els seus últims anys de vida com es mereixia, i des de llavors viu feliçment adoptat. A més, des que té una llar ha canviat el seu caràcter i ara pot gaudir de la companyia d’altres animals.

La història del Charlie ha tingut un final feliç, però al CAACB hi ha molts altres animals esperant que algú els ofereixi formar part de la seva família. Si adoptes oferiràs una segona oportunitat a un gos, gat o fura que segur que se la mereix!