8 Maig, 2019 - 14:57

Medi ambient i sostenibilitat. Diumenge 12 de maig amb diverses activitats per a cans

El proper diumenge 12 de maig a partir de dos quarts d’onze del matí hi haurà la festa del primer aniversari de la inauguració de l’àrea d’esbarjo per a gossos al carrer de Coll i Alentorn, al barri de la Teixonera.

Per aquest motiu, durant tot el matí l’ACA Taxonera ha organitzat diverses activitats per gossos, amb la participació d’entitats que promouen l’acció social amb aquests animals.

Aquest espai està situat al carrer de Coll i Alentorn, entre els carrers de Saturnino Calleja i Juan Valera. Es va inaugurar el 6 de maig del 2018 amb la reurbanització d’un àmbit del solar de 700 m² de superfície, amb instal·lacions de jocs d’agility per a gossos i mobiliari urbà com cadires, bancs i papereres, un abeurador i molta vegetació.

L’àrea d’esbarjo de Coll i Alentorn compta amb arbrat de fulla caduca, està plenament integrada amb el paisatge i el seu entorn i afavoreix la relació entre els animals i també entre els veïns i veïnes del barri. La instal·lació està envoltada per una tanca per evitar la fugida dels gossos, i està feta de materials que no ocasionin danys a les extremitats i no permetin que els gossos hi puguin passar el cap.