Nova àrea de gossos a l'avinguda Mistral

Benestar animal. Nova àrea d'esbarjo de gossos a l'avinguda Mistral, entre els carrers Paral·lel i Vilamarí, de gairebé 400 m2.

El barri de Sant Antoni ha reestrenat una nova àrea d'esbarjo de gossos a l'avinguda Mistral, entre els carrers Paral·lel i Vilamarí, ampliant els 190 m2 anteriors a gairebé 400 m2. L'actuació s'ha fet en una superfície total de 990 m2 i ha suposat el trasllat de la zona de jocs infantils a l’altra banda del pas de connexió del passeig de vianants amb el lateral. La nova àrea de jocs infantils té 85,7 m2. S'hi manté el joc existent, on s’han canviat les cordes malmeses per una escala de fusta, i s’ha incorporat una zona de estada pels acompanyants.

L’àrea de gossos té dos accessos amb doble porta per evitar que hi pugui sortir un gos incontrolat. Està equipada amb un joc agility, una font exclusiva per als gossos, bancs i papereres. L’àrea ha incorporat les dues palmeres ja existents protegint-les amb unes jardineres.

Àrea de gossos de Letamendi

A principis d’any també es va obrir una nova àrea d’esbarjo de gossos a la plaça Letamendi, que ha respectat la dimensió i característiques dels parterres existents al quarteró i on es va millorar el paviment i es van col·locar quatre bancs de fusta.

La zona d’esbarjo canina també té dos accessos amb doble porta per evitar que un gos surti incontrolat i està equipada amb bancs, papereres i una font exclusiva per als gossos.