×

Error message

Notice: Undefined index: imgsbodypost in bcn_news_page() (line 73 of /var/www/apps/app0320/www/benestaranimal/sites/all/modules/custom/bcn_news/bcn_news.detail.inc).

9 December, 2019 - 10:10

Nadal 2019. El 21 i el 22 de desembre diem a la ciutadania: per Nadal, millor adopta!

Un any més, el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB), juntament amb dinou entitats de protecció animal, estaran a la plaça de Catalunya (amb rambla de Catalunya) el dissabte 21 i el diumenge 22 de desembre per dir a la ciutadania: per Nadal, millor adopta!

L’activitat vol promoure la tinença responsable i l’adopció dels animals del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB), així com també donar visibilitat i promoure la tasca que fan les diferents entitats.

L’Ajuntament de Barcelona recolza l’adopció com a primera opció quan es vol incorporar un animal de companyia a casa. És un acte de responsabilitat, solidaritat i humanitat molt gratificant, tant per a qui adopta com per a l’animal adoptat. Al decidir adoptar un animal cal que siguem conscients, però, que compartirem la llar amb un ésser viu que ha de rebre les atencions i afecte que necessita. Els animals domesticats no han de ser considerats com joguines i necessiten que les persones que els tenen al seu càrrec se n’ocupin i en tinguin cura durant tota la seva vida. Per això, abans d’adoptar-ne un, és molt important pensar de forma responsable quin s’escollirà.

Les entitats implicades han preparat desfilades d’animals en adopció, tallers d’educació de gossos (a càrrec de l’Associació DISCAN i de Fundación Affinity) i moltes activitats més, com pintacares infantil, tallers de confecció de xapes i un espai per a fer fotografies divertides.