16 December, 2015 - 16:10

Nadal. Els dies 18 i 19 de desembre el parc del Clot acull la 1a Festa dels Animals, una iniciativa per promoure l’adopció d’animals en comptes de la compra per aquestes festes.

La festa té l’objectiu de promoure les adopcions dels animals del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona en comptes de la compra, donat que durant les festes es tendeix a regalar més animals que la resta de l’any. Hi haurà activitats per als més menuts, passarel·les d’animals en adopció i l’actuació musical de la Coral “Veuscomsí”, del programa Oh Happy Day, per animar la jornada.

Els propers 18 i 19 de desembre arriba, al parc del Clot de Barcelona, la primera festa dels animals per promoure les adopcions de gossos i gats com alternativa a la compra, així com la tinença responsable de mascotes i la lluita contra el seu abandonament, en el marc de la campanya Nadal solidari i sostenible.

El divendres 18, a partir de les 11.00 hores, podreu conèixer els animals de ben a prop, visitar els estands d’entitats animalistes per assessorar-vos i resoldre dubtes sobre els tràmits de les adopcion, participar en activitats lúdiques de tota mena, i conèixer la tècnica de les activitats d’educació en positiu, a càrrec de l’ONG Discan i la Fundació Affinity.

L’educació en positiu es basa en ensenyar als gossos d’una forma amigable, sense utilitzar mètodes que puguin incloure el malestar, el dolor o la por a l’animal. L’objectiu és ensenyar al gos a través d’una aprenentatge basat en una relació de confiança i utilitzar recompenses com a premi.

Tant divendres 18 com dissabte 19 podreu veure la passarel·la dels animals en adopció, a les 12.00 i a les 17.00 hores.

I ambdós dies a les 18.30 hores actuarà la Coral “ Veuscomsí”, participant del programa Oh happy Day, que amenitzarà la festa amb la seva interpretació.

Aquesta festa està promoguda pel Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB), el màxim responsable en matèria de benestar animal a la ciutat, que s’ocupa de tenir cura dels animals de companyia perduts o abandonats a Barcelona, fins que finalment poden ser adoptats.

També hi participen entitats i protectores animalistes, que tenen refugis d’animals abandonats, i la Fundació Affinity.

Més informació