Concert solidari pro adopció d'Animals de Companyia

..
09/06/2022 - 12:07 h - Benestar animal Ajuntament de Barcelona

Es tracta d’una activitat promoguda pel Centre d’Atenció d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania en la necessitat d’actuar en benefici d’aquests ésser vius a través de l’adopció, l’acolliment o el voluntariat.

L’actuació solidària anirà a càrrec dels Cors Gospel Feelings de Molins de Rei i del Cor solidari de Barcelona, amb la interpretació al piano de Dani Campos i la direcció de Paula Domínguez.

 Interpretaran el següent repertori:

 WOKE UP THIS MORNING

WANNA BE HAPPY

CORAZÓN PARTÍO

I BELIEVE I CAN FLY

ESO QUE TÚ ME DAS

I SAY A LITTLE PRAYER FOR YOU

 Dia: Diumenge 3 de juliol a les 11 hores

Lloc: Centre Cívic Casinet d’Hostafrancs, carrer Rector Triadó, 53

Entrada lliure

En el transcurs de l’acte es farà una breu presentació del treball del CAACB, així com del procés per a dur a terme una adopció i les activitats de voluntariat en aquest centre. També es projectaran vídeos dels gats i gossos anomenats “invisibles” per promoure la seva adopció.

ADOPTAR UN “INVISIBLE”

Un gos o un gat  “Invisible” és aquell que, per la seva raça, edat o condició física passa desapercebut als ulls dels possibles adoptants. Des de l’Ajuntament de Barcelona volem fer-los visibles, i per això cada setmana us presentem  en aquest  web un dels que es troben ubicats en el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona. Són gossos o gats,  únics i especials, pels quals gairebé mai cap adoptant s’interessa, però que han robat el cor dels voluntaris i voluntàries i del personal que treballa en el CAACB.

Per fer voluntariat, podeu contactar amb el CAACB enviant correu electrònic a  coordinaciovoluntariat.caacb@bcn.cat  I, per adoptar, escriviu a adopcionscaacb@bcn.cat