El CAACB estrena una nova eina per la gestió integral dels animals acollits al centre

Des del 14 de febrer els professionals del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona compten amb un programa innovador en el sector

..
01/03/2024 - 11:55 h

Aquest darrer mes de febrer el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB) ha posat en marxa una nova eina de gestió integral dels animals totalment innovadora en el sector. El programa permet als professionals del centre disposar de tot tipus de dades dels animals acollits: Informació administrativa, d’estat de salut, sobre la medicació que necessiten, les dietes que segueixen, les cirurgies realitzades i, fins i tot, el propi comportament de l’animal.

Aquest nou programa l’ha desenvolupat l’Institut Municipal d’Informàtica (IMI) amb l’assessorament directe i continuat per part de l’equip d’administració i veterinària del centre. Al CAACB hi treballen una vintena de professionals cuidadors, veterinaris, experts en medicina del comportament, dinamització del voluntariat i personal d’oficina, a més de 150 voluntaris que col·laboren amb el centre. Ara, gràcies al potencial d’aquesta eina, es produirà un gran canvi en la qualitat de la gestió del CAACB i, alhora, esdevé un model a seguir per altres centres.

El programa ha rebut el nom de Suri, en homenatge a un gos que va passar molts anys al centre i era molt estimat per tot l’equip del CAACB.

Si vols adoptar un gos o un gat posa’t en contacte amb el centre a: adopcionscaacb@bcn.cat