Vine a gaudir d’una xerrada al voltant de les relacions entre societat moderna i fauna

El 18 de gener a l’Ateneu de Barcelona, persones expertes de diversos àmbits reflexionaran sobre com animals i persones interaccionen en entorns urbans

..
16/01/2024 - 11:19 h

La Càtedra Fundació Affinity Animals i Salut de la Universitat Autònoma de Barcelona, l’Associació Protectora d’Animals Exòtics de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona organitzen aquest dijous 18 de gener una xerrada sota el nom “Animals i ciutadania. Les relacions entre societat moderna i fauna” sobre la interacció entre els animals i les persones en entorns urbans com la nostra ciutat.

La xerrada comptarà amb la participació de persones expertes de diversos àmbits, coneixedors de la diversitat de relacions entre la societat i el món animal a les nostres ciutats.

Participaran Carme Maté, doctora en biologia i directora de Serveis de Drets dels Animals de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Fatjó, doctor en veterinària i director de la Càtedra Fundació Affinity Animals i Salut de la Universitat Autònoma de Barcelona i Tere Rodriguez, presidenta de l’Associació Protectora d’Animals Exòtics de Catalunya.

L’activitat tindrà lloc a la sala Verdaguer de l’Ateneu de Barcelona a les 17:45 hores.

Enllaços relacionats