Esteu aquí

Del civisme al dret a la ciutat

29 i 30 de juny de 2017

Jornades organitzades conjuntament per l’Ajuntament de Barcelona i la Universitat de Vic amb l’objectiu d’obrir un espai de reflexió i debat entorn els valors que hi ha darrere la regulació de conductes a l’espai públic de la ciutat, les exclusions que aquesta genera i les possibilitats de construir una ciutat per a totes les persones.

 

29 de juny

Inauguració institucional per part de Jaume Asens i Sandra Ezquerra. Conferència inaugural a càrrec de Stavros Stavrides. Taula inaugural amb les intervencions d'Anaïs Franquesa, Gemma Calvet, Jesús Rodríguez, Joan Subirats i Maria De Eguia Huerta.

30 de juny

Presentació de l'Informe "El Dret a la Convivència". Primera taula rodona titulada "Ciutat cuidadora: el dret a un espai públic que posi la vida al centre". Segona taula rodona sota el títol "Sensellarisme: despenalització de l’exclusió social a l’espai públic urbà".

Taula de moviments socials "El carrer com espai de lluita pels drets col·lectius". Cloenda i conclusions a càrrec d'Aida Guillén, directora de Serveis de Drets de Ciutadania i Diversitat de l’Ajuntament de Barcelona, i Sandra Ezquerra, directora de la Càtedra UNESCO Dones, Desenvolupament i Cultures (UVic-UCC).

Comparteix aquest contingut