Esteu aquí

Espai documental

La difusió i coneixement dels marcs jurídics i teòrics sobre els drets humans són fonamentals per sensibilitzar la ciutadania en el respecte i el foment dels drets, i per exigir a les administracions que els compleixin. 

El Centre de Recursos en Drets Humans ofereix un cercador de documentació sobre mecanismes de drets humans, igualtat i no-discriminació, defensores de drets i altres matèries relacionades. El fons documental s’actualitza amb les darreres disposicions, informes o documents que s’han generat en l’àmbit local i internacional.

Si sou una entitat, centre d'investigació o administració i voleu afegir recursos a l'espai documental, podeu contactar-nos a: crdh@bcn.cat 

Documents i recursos

Pàgines

Recursos Multimèdia

 • Parlem amb Defensores: Lissette Fernandez (Sindillar)

  La Lissette Fernandez és membre de Sindillar, sindicat independent de Treballadores de la llar i de les cures de Barcelona.
 • Parlem amb Defensores: Denise Duncan

  Denise Duncan és dramaturga. Parlem amb ella de la tasca antiracista que està duent a terme des de la seva feina. Elaborat pel Centre de Recursos en Drets Humans.
 • Parlem amb Defensores: Emma Pritchard

  Emma Pritchard és activista per la pau i coordinadora d'IPB Youth Network. Hem parlat amb ella de joventut i defensa de drets en el marc del IPB World Peace Congress de Barcelona.
 • Parlem amb Defensores: Tony Robinson

  Tony Robinson és editor a Pressenza, agència de premsa dedicada a la comunicació de pau. Parlem emb ell de la comunicació de pau en el marc de l'IPB World Peace Congress de Barcelona.

Comparteix aquest contingut