Esteu aquí

Espai documental

La difusió i coneixement dels marcs jurídics i teòrics sobre els drets humans són fonamentals per sensibilitzar la ciutadania en el respecte i el foment dels drets, i per exigir a les administracions que els compleixin. 

El Centre de Recursos en Drets Humans ofereix un cercador de documentació sobre mecanismes de drets humans, igualtat i no-discriminació, defensores de drets i altres matèries relacionades. El fons documental s’actualitza amb les darreres disposicions, informes o documents que s’han generat en l’àmbit local i internacional.

Si sou una entitat, centre d'investigació o administració i voleu afegir recursos a l'espai documental, podeu contactar-nos a: crdh@bcn.cat 

Documents i recursos

Pàgines

Recursos Multimèdia

 • Parlem amb defensores: Moviment Regularización Ya

  La Victoria Canalla, l'Abdoulaye Seck 'Papalaye' i en Daouda Dieye són tres dels portaveus del Moviment Regularización Ya, que lluita per a regularitzar la situació administrativa de milers de persones migrants.
 • Parlem amb defensores: Margarita Alonso

  La Margarita Alonso és cofundadora de l'Oficina de Vida Independent. Parlem sobre diversitat funcional i Drets Humans, accessibilitat i assistència personal. Amb audiodescripció, subtítols en català i castellà i interpretació en LSC.
 • Parlem amb Defensores: Elisa Loncon

  L'Elisa Loncon és activista pels drets lingüístics, acadèmica de la Universitat de Santiago i expresidenta de la Convenció Constitucional de Xile. Parlem sobre la situació que viu el seu país, sobre el poble maputxe, la importància de la reparació d'un Estat cap a la ciutadania i més.
 • Parlem amb Defensores: Lissette Fernandez (Sindillar)

  La Lissette Fernandez és membre de Sindillar, sindicat independent de Treballadores de la llar i de les cures de Barcelona.