Esteu aquí

Qui som

El Centre de Recursos en Drets Humans és un servei per a la ciutadania, el teixit associatiu i les administracions de la ciutat que treballa per la prevenció, el respecte i la protecció dels drets humans a la ciutat, sota els principis d’igualtat i no-discriminació. Què fa el CRDH?

  • FORMACIÓ: Organitza formacions i assessorament pedagògic en drets humans i no-discriminació, dirigides a entitats, centres educatius, el teixit associatiu de la ciutat i el mateix Ajuntament.                                                                   
  • DIVULGACIÓ: Elabora articles i reportatges sobre els drets a la ciutat, amb l’objectiu de divulgar els drets humans d’una manera accessible i connectada amb l’actualitat, i elabora l'informe de l'Observatori de les discriminacions a Barcelona. 
  • DEFENSORES DE DRETS HUMANS: Impulsa un punt de trobada i difusió de defensores de drets, promovent la connexió entre defensores locals i internacionals, la difusió de la seva figura, i el testimoniatge com a eina de sensibilització.
  • DOCUMENTACIÓ: Recopila documentació i recursos i ho difon de manera oberta, amb la voluntat de sensibilitzar la ciutadania i contribuir a la recerca i l’especialització acadèmica. 
  • ASSESSORAMENT: Assessora i treballa per incloure l’enfocament basat en drets humans en les polítiques públiques, promovent el programa “Barcelona, ciutat de drets”. Treballa en xarxa amb altres ciutats a través de la Coalició Europea de Ciutats contra el Racisme (ECCAR).