Tres plans de cap de setmana per a inaugurar el juny de manera sostenible

03/06/2022 - 12:51 h

Inaugureu el juny amb tres plans de cap de setmana ben sostenibles, verds i respectuosos amb el medi ambient!

  1. Busqueu nius de tortuga amb el Centre de la Platja

Ja ha començat l’època de nidificació de les tortugues babaues! Des del Centre de la Platja us proposen rastrejar la platja en busca de nius d’aquest rèptil. A més, així participareu en el projecte Caretta a la vista, que busca implicar la ciutadania en la investigació i preservació de tortugues marines. Diumenge 5 de juny, a les 11 hores.

Requereix inscripció prèvia. Més informació.

  1. Passejada “Descobrim el bosc a la Primavera” amb l’Aula Ambiental de Vallvidrera

Voleu passar un matí en família i descobrir els animals, plantes i arbres del Parc Natural de Collserola? Acompanyades d’una guia, biòloga i coneixedora de la biodiversitat del medi natural, observarem l’entorn i descobrirem el bosc mediterrani: la fauna i la flora que hi viu, els rastres i les petjades, els cants que es puguin escoltar… Dissabte 4 de juny, de 10 a 12 hores.

A càrrec d’Animal Latitude. Apta per a infants a partir de 8 anys. Requereix inscripció prèvia. Més informació.

  1. Jornada comunitària per la biodiversitat del Bosc Turull

Aquesta activitat, emmarcada dins la Primavera Verda del Coll, us permetrà implicar-vos activament en la millora de l’entorn alhora que apreneu molt més sobre la natura que us envolta! A més, contribuireu a cuidar el Bosc Turull i la seva biodiversitat, així com el viver forestal de DEPANA. Dissabte 4 de juny, d’11 a 13:30 hores.

A càrrec de l’Aula Ambiental Bosc Turull amb la col·laboració del Centre Cívic El Coll – La Bruguera i DEPANA. Requereix inscripció prèvia. Més informació.