Sessió informativa sobre la urbanització de la Gran Via

19/10/2022 - 12:01 h

El 27 d'octubre a la tarda es detallaran els projectes provisionals i definitius del cobriment del carrer entre entre la plaça de les Glòries Catalanes i la rambla del Poblenou en una trobada amb el veïnat.

La urbanització de la gran via de les Corts Catalanes entre els carrers de Badajoz i Bilbao per sobre dels túnels viaris pretén convertir, el que fins fa poc era un mur per al veïnat, en un nou espai ciutadà d’unió entre els barris del Clot, els Provençals del Poblenou i el Parc i la Llacuna del Poblenou.

Actualment, mentre l’equip redactor elabora el projecte executiu per licitar les obres del projecte definitiu a finals d’aquest mandat, s’està duent a terme una urbanització provisional entre la plaça de les Glòries Catalanes i la rambla del Poblenou.

Per explicar els detalls de tots dos projectes s’ha programat una sessió informativa l’últim dijous de mes d’octubre.

Sessió informativa sobre el cobriment de la Gran Via
Dijous, 27 d’octubre, a les 18 h
Ecologia Urbana – Sala Barcelona (av. Diagonal, 240, 2a planta)
Cal inscripció prèvia

L’objectiu final és convertir aquesta zona de més de 30.000 metres quadrats, en un gran espai verd amb arbres, zones de joc i d’estada, un gran passeig central de 20 metres d’amplada, dos carrils per a bicicletes, dos carrils per a bicicletes, serveis i pas veïnal, i un espai bidireccional per a busos i tramvia.