Barcelona presenta el seu pla d'acció pel clima

12/01/2023 - 10:54 h

El Dia Mundial de l’Educació Ambiental és la data escollida per celebrar l’acte de presentació oficial del nou Pla Canviem pel Clima 2030. Serà el proper dijous 26 de gener a les 17:30h a la Sala Ernest Lluch, seu del Districte de Ciutat Vella. El document planteja 88 accions, de les quals 20 s’han considerat prioritàries pel seu potencial transformador. 

De forma dinàmica, pràctica i engrescadora. Així es presentarà el nou pla que estableix les línies estratègiques per generar els canvis culturals necessaris per avançar en sostenibilitat. En aquest sentit, s’ha organitzat un acte  amb elements teatralitzats i amb el testimoni de barcelonins i barcelonines que són protagonistes d’accions que ja s’estan portant a terme a la ciutat. Un acte obert a la ciutadania amb inscripció prèvia. 

El document que regirà l’acció climàtica de Barcelona fins el 2030 proposa la implicació de totes les persones, agents públics i privats, en una aliança i unió de forces que permeti estendre la cultura de la sostenibilitat per fer front a l’emergència climàtica. Una cultura de la sostenibilitat que el Pla defineix com “el conjunt de coneixements, valors i pràctiques que la ciutadania, tan individualment com col·lectivament, ha de desenvolupar amb responsabilitat, racionalitat i creativitat per aforntar les problemàtiques socioambientals i defensar els drets bàsics de les persones dins dels límits ecològics del planeta”.

T’hi esperem!