Fem créixer l'exposició virtual del "Renova les teves joguines"

01/12/2020 - 14:29 h

Fes la teva joguina amb materials reciclats i participa en el concurs #ExpoRenovaJoguines

 

En aquesta edició de tardor del programa Renova volem seguir fent créixer la primera exposició virtual de joguines fetes a casa. Per això, us convidem a participar al concurs d’Instagram #ExpoRenovaJoguines. Ja veureu que és molt fàcil i  a sobre té premi!

Per poder participar-hi només heu de tenir un perfil d’Instagram públic, crear un joc o joguina aprofitant materials que tingueu per casa, gravar un vídeo o fer-li una foto per penjar-la al vostre mur i finalment afegir el hashtag #ExpoRenovaJoguines. I així, tantes vegades com vulgueu per cada joguina reciclada que feu!

El concurs tindrà dues categories: un premi del jurat i un premi del públic. El premi del jurat serà escollit per tres entitats relacionades amb el món dels infants que triaran la millor o joguina o joc de totes les que s’hagin penjat a l’Instagram. Es tindran en compte especialment la reutilització de materials, el nivell d’entreteniment i l’originalitat de la publicació.

Per altra banda, la publicació que reuneixi més likes el dia de finalització del concurs serà la guanyadora del premi del públic. El premi per les guanyadores de cada categoria  seran 2 entrades per poder passar un dia al Parc d’Atraccions del Tibidabo.

No oblideu que la participació només serà vàlida entre el moment de la publicació oficial del concurs al perfil de @lataula.coop, que serà el dia 1 de desembre de 2020, fins a les 18:00 del 20 de desembre de 2020.

El dimecres 23 de desembre de 2020 s’anunciaran les publicacions guanyadores, també a través del perfil d’Instagram @lataula.coop

Recordeu afegir el hashtag #ExpoRenovaJoguines a la vostra publicació per poder participar en el concurs. Si us animeu, també podeu incloure altres etiquetes com #renovajoguines i #PrevencioResidusBCN perquè el vostre post arribi més lluny.

Si en voleu saber més, podeu consultar aquí les bases legals del concurs aquí.