Hort de Can Valent

Adreça: Carrer Pintor Alsamora, 14U

Barri: Porta

Districte: Nou Barris

Descripció de l’espai:

És un espai amb bancals comunitaris per produir aliments per a les persones col·laboradores. Té una caseta d’eines, un compostador comunitari, una zona de forja i nombroses estructures per a la fauna repartides per tot l'espai. El solar té una superfície de 600 m2.

Entitat gestora: Assemblea d'aturats i aturades de Nou Barris

Descripció de l’entitat:

L’entitat gestora de l’hort té la voluntat d’impulsar projectes socials i econòmics per a famílies amb necessitats especials i persones desocupades del barri. El projecte de l’hort, iniciat el 2016, es dirigeix a la gent aturada de llarga durada de la zona nord de Barcelona, amb l'objectiu de reactivar-ne les habilitats productives i l’aprenentatge de dinàmiques participatives. Té la col·laboració de moltes entitats i gent del barri.

El context urbà en què es desenvolupa el projecte pretén la recuperació de l’espai públic per a activitats veïnals i la potenciació de l’horticultura ecològica urbana, i s’insereix dins de la transformació de les ciutats en territoris més justos, ecològics i sostenibles.

Entitats col·laboradores: AVV de Porta / Associació 500×20/ Federació Transforma Porta / ASIA-(Ass. Salut i Agroecologia) / Porta'm a l'Hort

Més informació

Can Valent
Can Valent
Can Valent
Can Valent
Can Valent
Can Valent