Afectacions de la mobilitat per la Cursa Diagonal DiR - Guàrdia Urbana

27/05/2022 - 12:43 h

La 8a edició de la cursa DIR-Guàrdia Urbana té com principal al·licient travessar la ciutat a través de l’avinguda Diagonal. La sortida tindrà lloc a les 8.30h, però, entre les 7h i les 12.30h, aproximadament, la celebració de la prova esportiva afectarà les línies de bus i de Tram del recorregut, i la circulació de vehicles, que s’anirà restablint a mesura que avanci la cursa. La vuitena edició de la Cursa DiR - Guàrdia Urbana té com al·licient travessar la ciutat a través de l’avinguda Diagonal. Entre les 7.00 i les 12.30 hores la prova afectarà les línies de bus i de Tram i la circulació de vehicles.

Aquest diumenge, 29 de maig, té lloc la vuitena edició d’aquesta cursa, que té com a al·licient principal travessar la ciutat a través de l’avinguda Diagonal. La sortida serà a les 8.30 hores, a l’altura del Palau Reial, i la cursa s’acabarà al passeig de Garcia Fària amb el carrer de la Selva de Mar.

Entre les 7.00 i les 12.30 hores, aproximadament, la celebració d’aquesta prova esportiva afectarà el recorregut de les línies de bus i de Tram, que s’anirà restablint a mesura que avanci la cursa. La circulació de vehicles també es veurà afectada.

Es recomana, doncs, el metro com a mitjà de transport per als desplaçaments per la ciutat.