Aquí trobareu els tràmits que es gestionen des de la Guàrdia Urbana i altres entitats o institucions relacionats amb la seguretat, la convivència i la mobilitat.

Informe d'accident de trànsit

Quan s'ha produït un accident de trànsit i han hagut d'intervenir agents de la Guàrdia Urbana, aquests agents elaboren un informe o atestat amb les dades i les proves de l'accident. D'aquest informe, i de les fotografies fetes al lloc del sinistre, se'n pot sol·licitar una còpia.

Accedeix al tràmit

Sol·licitud d'informe d'actuació de la Guàrdia Urbana

Informe que recull l'actuació d'una patrulla de la Guàrdia Urbana amb motiu d'una incidència en la qual estigui implicada la persona sol·licitant.

Si es tracta d'un accident de trànsit i hi ha hagut ferits o danys patrimonials, cal demanar un Informe d'accident de trànsit.

Si no hi ha hagut ferits ni danys patrimonials, n'hi ha prou amb l'informe d'actuació.

Accedeix al tràmit

Consulta de fotografies i filmacions per infraccions de trànsit

Aquest tràmit permet accedir a les fotografies i/o les filmacions que l'Ajuntament de Barcelona pugui haver fet amb motiu d'una infracció de trànsit.

Si el que voleu és presentar una al·legació, heu de consultar el tràmit Al·legacions o recursos a multes de trànsit imposades per l'Ajuntament de Barcelona.

Accedeix al tràmit