Guàrdia Urbana i Bombers acosten la seguretat i la prevenció a la comunitat internacional de Barcelona

21/10/2022 - 08:37 h

Seguretat i prevenció. La Guàrdia Urbana i els Bombers tindran un estand per informar les persones nouvingudes de les normes de convivència que fan de Barcelona una ciutat més habitable.

La Guàrdia Urbana i els Bombers de Barcelona participen en la novena edició del Barcelona International Community Day, un espai de referència per a la trobada professional, social i cultural de la comunitat estrangera de la ciutat, que tindrà lloc el dissabte 22 d’octubre al Museu Marítim.

Durant aquesta jornada, la Guàrdia Urbana i els Bombers de Barcelona oferiran consells de seguretat ciutadana, mobilitat segura i prevenció de riscos i explicaran què cal fer en cas d’incendi. Es tracta, en definitiva, de donar a conèixer les normes de convivència que fan de Barcelona una ciutat més habitable i integradora per poder-ne gaudir.

Per a l’edició d’enguany s’han programat més de seixanta activitats que tindran lloc el 22 d’octubre entre les 10.00 i les 19.00 hores en cinc sales diferents. També hi haurà un espai especial al jardí del Museu Marítim i una sala firal amb prop de vuitanta expositors.

Les activitats del Barcelona International Community Day se centraran en diferents àmbits, que van des d’informació i serveis d’utilitat per instal·lar-se a Barcelona fins a eines per desenvolupar-se professionalment, crear una empresa o invertir. Hi haurà càpsules informatives, taules rodones, tallers i sessions dinamitzades de treball en xarxa, així com espais per fer contactes i també activitats lúdiques i d’entreteniment.

Des de fa anys cada mes d’octubre s’organitza aquesta gran reunió de la comunitat internacional de Barcelona perquè conegui tot el que la ciutat li pot oferir, intercanviï experiències i descobreixi els actors clau de la ciutat.