Afectacions a la mobilitat amb motiu dels Tres Tombs de Sant Andreu de Palomar

11/01/2023 - 15:09 h

Seguretat i Prevenció. Aquesta cavalcada evidencia el passat agrícola del barri i serà la primera de les dues que es fan a la ciutat.

Aquest diumenge, 15 de gener, se celebren els Tres Tombs de Sant Andreu de Palomar, una celebració que evidencia el passat agrícola del barri. La popular cavalcada tindrà lloc a partir de les 11.30 hores, però les activitats començaran abans i generaran algunes afectacions a la mobilitat.

Horaris:

10.00 hores. Concentració al recinte de la Fabra i Coats.

11.30 hores. Sortida.

12.00 hores. Benedicció dels animals davant de l’església de Sant Andreu.

14.30 hores. Final de la cavalcada.

Enguany hi podreu trobar els llancers de la Guàrdia Urbana de Barcelona, bandes de música, cavalls, genets, amazones i tota mena de carruatges. El recorregut tindrà lloc pels carrers de Sant Adrià, Segre, el passeig de Torras i Bages (fins al carrer de Valentí Iglésias), tornada pel passeig de Torras i Bages, carrers del Segre i Virgili, rambla de l’Onze de Setembre i passeig de Fabra i Puig. Els Tres Tombs es faran entre el carrers Gran de Sant Andreu i Concepció Arenal.

Durant la celebració de la cavalcada, romandrà tancada la circulació de vehicles a totes les vies del recorregut, i quedarà tallat el trànsit entre els carrers de Concepció Arenal i Gran de Sant Andreu, així com entre els carrers Gran de Sant Andreu i Virgili.

A més, es prohibeix l’estacionament de vehicles entre les 7.00 i les 15.00 hores del diumenge, tant a la vorera com a la calçada a les vies següents:

  • Parellada, entre Sant Narcís i Peronella.
  • Rambla de Fabra i Puig (ambdues calçades), entre Gran de Sant Andreu i Concepció Arenal.
  • Rambla de Fabra i Puig (andana central) amb Concepció Arenal (estacionament de motocicletes).
  • Sant Adrià, entre Segre i l’accés al recinte de la Fabra i Coats.
  • Passeig de Torres i Bages cantonada amb Santa Marta (pàrquing de motos).

També quedaran fora de servei les estacions del Bicing afectades pel recorregut de la cavalcada.