Afectacions de la mobilitat amb motiu de la cursa de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

16/06/2023 - 14:57 h

Seguretat i prevenció. La cursa tindrà lloc aquest diumenge, 18 de juny.

La cursa popular recorrerà, a partir de les 8.30 hores, els carrers de Barcelona, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern i Sant Joan Despí. Hi ha 5.100 persones inscrites.

 

Per aquest motiu es prohibeix la circulació de vehicles, des de les 7.00 fins a les 10.00 hores de diumenge, 18 de juny, a l‘avinguda Diagonal (calçada lateral muntanya), des de la plaça de Francesc Macià fins a Ganduxer. Els vehicles que, malgrat la senyalització i les mesures adoptades, puguin quedar estacionats no es podran posar en moviment durant la prova.

Pel que fa a la ronda de Dalt:

  • A la sortida d’Esplugues (sentit Llobregat), en el tram que connecta la ronda de Dalt amb la B-23, es restringeix la circulació d’un dels dos carrils fins a l’altura de l’avinguda d’Esplugues.
  • Es talla l’accés des del lateral de l’avinguda Diagonal de l’entrada 11 (C-32, ronda de Dalt, Castelldefels, Sitges, Fira).

A més, diumenge hi haurà desviaments de la circulació a l’avinguda Diagonal a partir de les 5.00 hores, i a l’avinguda de Sarrià, el carrer d’Entença i l’avinguda d’Esplugues a partir de les 8.00 hores.

També s’utilitzarà el carril bici des de l’avinguda de Pedralbes fins a Pere Duran Farell per donar sortida als vehicles que circulen per aquest carrer; i s’invertirà la circulació des de González Tablas fins a Manuel Ballbé, per donar sortida als vehicles estacionats a Manuel Ballbé.

Consulteu aquí el recorregut de tota la cursa.

Transport públic

S’aturarà parcialment la circulació del TRAM:

  • A les 7.30 hores, les línies T1, T2 i T3 entre Maria Cristina i Francesc Macià.
  • A les 8.15 h, les línies T1, T2 i T3 entre Ernest Lluch i Maria Cristina.

El funcionament normal de les línies es restablirà quan totes les persones corredores estiguin a la calçada lateral de la B-23 (cap a les 9.30 hores).

Les estacions del Bicing afectades pel recorregut de la cursa estaran fora de servei.