Tres medalles al mèrit policial en dues diades de les esquadres

19/04/2024 - 14:08 h

Seguretat i Prevenció. Tretze membres del cos han rebut o rebran properament felicitacions en actes de les esquadres a Barcelona, Sitges i Sabadell.

Dos inspectors i un sotsinspector de la Guàrdia Urbana han rebut distincions el Dia de les Esquadres de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona, dimecres, 17 d’abril, i durant l’Acte Nacional de les Esquadres, divendres, 19 d’abril.

Concretament, els membres del cos guardonats han estat Josep Martínez, de la Unitat Territorial de Sant Martí, Agustí Méndez, sotscap de la Unitat de Sants-Montjuïc, i Eloi Roig, cap de la Sala Conjunta de Comandament.

Tots tres han rebut la medalla de bronze amb distintiu blau, que s’atorga per desenvolupar amb risc o perill personal actuacions abnegades de valor reconegut, destacar en el compliment de les obligacions professionals o dur a terme estudis professionals o científics de caràcter policial que comportin prestigi per al cos.

A més, en l’acte de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona un sergent, tres caporals i cinc agents han rebut una felicitació. Cinc membres més del cos també rebran felicitacions als actes de les esquadres que tindran lloc entre el 29 i el 30 d’abril a Barcelona, Sitges i Sabadell.