Vine a les portes obertes de la Guàrdia Urbana!

10/09/2024 - 13:17 h

Seguretat i prevenció. Aquest cap de setmana es podrà visitar el Parc Infantil de Trànsit i les cavallerisses de la Unitat Muntada.

La Guàrdia Urbana se suma a la setmana europea de la mobilitat, i el 14 i 15 de setembre es podrà visitar de manera gratuïta el circuit infantil de trànsit i les cavallerisses de la Unitat Muntada. Per fer-ho, cal registrar-se prèviament.

El circuit del Parc Infantil de Trànsit s’adreça a nens i nenes d’entre 9 i 12 anys, i reprodueix situacions de circulació amb la finalitat d’educar en la mobilitat segura. D’aquesta manera, els més joves poden enfrontar-se a situacions similars a les reals en un entorn de risc controlat.

Per fer el circuit no cal portar bicicleta pròpia, ja que les facilita el parc, i per anar-hi aquest cap de setmana cal reservar plaça a través d’aquest enllaç.

En el cas de les cavallerisses de la Guàrdia Urbana, es podrà visitar l’edifici on es troben els cavalls de la Unitat Muntada i les dependències on entrenen, descansen i reben les atencions del personal cuidador; així com aprendre com és el dia a dia d’aquesta unitat.

Les cavallerisses estan situades al carrer de Wellington, a l’antiga Galeria de Màquines de l’Exposició Universal de Barcelona del 1888, i cal fer la reserva d’entrades aquí.