Nova campanya de control de vehicles de fins a nou places amb conductor

dt., 10/19/2021 - 11:07

Avui s’inicia aquest dispositiu especial de la Guàrdia Urbana, que estarà actiu fins diumenge a tota la ciutat.

A l’anterior campanya d’aquest tipus, que es va portar a terme del 13 al 19 de setembre, es van formular un total de 264 denúncies.

L’objectiu de la campanya de control de la Guàrdia Urbana, que comença avui i que s’allargarà fins diumenge, és vigilar i controlar els vehicles de fins a nou places inclòs el conductor (específicament VTC), tant si romanen estacionats o circulen per la ciutat, per combatre l’intrusisme i les conductes no permeses.

El tipus de conductes que se sancionaran estan relacionades amb l’estacionament i la circulació dels VTC (no poden fer-ho amb intenció de captar clients que no hagin contractat prèviament un servei), l’oferta il·legal de serveis d’arrendament o les autoritzacions i la documentació necessàries, entre d’altres.

Els controls i les inspeccions s’efectuaran prioritàriament en zones amb alta presència d’aquests vehicles: estacions de tren i d’autobús, punts d’interès turístic, zones comercials i vies principals de la ciutat.

Amb independència dels equips assignats específicament per aquest dispositiu, totes les patrulles de servei en la via pública incidiran especialment en la detecció de conductes infractores relacionades amb la campanya.