Guàrdia Urbana i Bombers participen a la 22ena Edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya.

27/10/2021 - 12:31 h

Avui s'ha inaugurat el 22è Saló de la Gent Gran de Catalunya, una fira que promou l’envelliment actiu de les persones grans.

Avui s'ha inaugurat el 22è Saló de la Gent Gran de Catalunya, una fira que promou l’envelliment actiu de les persones grans.

Els cossos de Guàrdia Urbana i Bombers hi són presents a la zona d’expositors amb la tasca de donar a conèixer consells i bones pràctiques en Seguretat i Prevenció. Participaran també, en xerrades informatives sobre consells  per evitar situacions de risc com ara què s’ha de fer en cas d’incendi, consells de seguretat ciutadana i de mobilitat segura.

El col·lectiu de persones grans és un dels més vulnerables a l’hora de patir accidents de tot tipus. L’objectiu és fer arribar a aquest col·lectiu la conscienciació i divulgació en matèria de prevenció i autoprotecció: difondre informacions útils, fer aportacions pràctiques per tal d’evitar possibles conseqüències negatives dels incendis i els accidents. Minimitzar les possibilitats de risc tant pel que fa a la llar, als béns i a la via pública.

A més de l’estand de Guàrdia Urbana i Bombers, l’Ajuntament de Barcelona participa amb un altre estand, on es presenta  l’Estratègia municipal contra la soledat i els projectes per al col•lectiu de persones grans.

Fira Gran  és un instrument imprescindible per a les empreses, entitats i administracions que treballen per a millorar la qualitat de vida de la gent gran. És la fira més important d’Europa per a la gent gran. Incorpora una àmplia oferta especialitzada en temes de salut, esports, oci i cultura, noves tecnologies, consum i seguretat.