La Guàrdia Urbana dona suport a la Copa d’Europa de Triatló

Seguretat i prevenció. Barcelona torna a ser capdavantera en el món de l’esport oferint una prova d’alt nivell amb la participació de triatletes de l’àmbit nacional i internacional.

L’objectiu serà evitar situacions que puguin comportar un risc per als participants durant la prova de natació.

El litoral de Barcelona demà serà l’escenari de la Copa d’Europa de Triatló. L’organització és a càrrec de l’Ajuntament de Barcelona conjuntament amb la Federació Espanyola de Triatló, amb la col·laboració de l’European Triathlon Union (ETU) i la Federació Catalana de Triatló.

Els recorreguts, de format circular, vorejaran el litoral del Poblenou, davant de les cinc platges que s’estenen des de la de la Nova Icària fins a la de Llevant, mentre que la prova de natació tindrà lloc a la platja de la Nova Mar Bella.

Entre les 8.00 i les 10.00 hores, una embarcació amb dos tripulants de la Unitat de Platges de la Guàrdia Urbana navegarà davant de la platja de la Nova Mar Bella per evitar situacions que puguin comportar un risc per als participants durant la prova de natació.

L’objectiu del dispositiu serà vetllar perquè els i les esportistes facin amb total seguretat la volta a la platja de la Nova Mar Bella establerta per l’organització.