La Cursa de Bombers: horaris, recorregut i afectacions a la mobilitat

dj., 10/21/2021 - 17:26

Cursa de Bombers. El 24 d’octubre tindrà lloc la Vueling Cursa de Bombers de Barcelona. La prova és una cursa atlètica de 10 quilòmetres de distància a la qual s’han inscrit 11.000 participants. El temps màxim per completar el circuit és d’1 hora i 30 minuts.

Diumenge, 24 d’octubre, torna la Vueling Cursa de Bombers de Barcelona, després d’un any de no poder celebrar-se per la covid-19. Més d’onze mil persones s’han inscrit a la cursa atlètica de 10 quilòmetres de distància, que té una durada prevista d’1 hora i 30 minuts. Durant aquest temps hi haurà restriccions de mobilitat en tot el recorregut.

Recorregut

Aquest any novament es manté el recorregut establert des del 2016. La sortida i l’arribada es realitzaran al mateix lloc: l’avinguda del Marquès de l’Argentera. És un recorregut de 10 quilòmetres molt especial, que passa per punts emblemàtics de la ciutat de Barcelona com el passeig de Colom, l’avinguda del Paral·lel, el carrer de la Marina, el carrer del Comte d’Urgell, la via Laietana o tota la Gran Via, entre d’altres.

Horaris de sortida

Es ​​recomana que tots els corredors i corredores estiguin al seu calaix a les 8.30 hores, aproximadament, de manera que la sortida es pugui realitzar de manera puntual i amb l’ordre adequat segons els calaixos.

La Vueling Cursa de Bombers de Barcelona donarà un primer tret de sortida simbòlic a les 8.50 hores a l’equip de bombers i alguns convidats. Posteriorment, els 11.000 participants que s’hi han inscrit realitzaran la sortida oficial dividits en tres franges: a les 9.00, les 9.06 i les 9.12 hores.

Afectacions al trànsit

La circulació de vehicles estarà restringida en tot el recorregut durant la celebració de la cursa. Les zones de sortida i arribada tindran talls de trànsit durant la prova. A la resta del circuit el trànsit s’anirà restituint a mesura que transcorri la prova pels diferents carrers.

Podeu consultar tota la informació sobre aquesta edició de la cursa aquí.