Tret de sortida al 15è Extreme Barcelona

14/09/2023 - 12:31 h

L’esdeveniment més gran d’esports urbans torna amb una programació única per convertir al públic en el gran protagonista a través de moltes activitats gratuïtes d’oci i cultura.

L’esdeveniment més gran d’esports urbans torna amb una programació única per convertir al públic en el gran protagonista a través de moltes activitats gratuïtes d’oci i cultura.

La 15a edició de l’Extreme Barcelona se celebra els dies 15, 16 i 17 de setembre al parc del Fòrum en el marc de la Mercè més esportiva. Comptarà novament amb entrada gratuïta per apropar la ciutadania als esports urbans.

La competició, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i el Consell Català de l’Esport, és el tercer esdeveniment d’esports urbans més longeu a nivell mundial i promet tornar a brindar una experiència única aquest any amb la presència de gairebé 500 esportistes nacionals i internacionals que s’enfrontaran per aconseguir una plaça pels Jocs Olímpics de París 2024.

Entre les activitats previstes, es podrà gaudir de competicions en disciplines olímpiques com el BMX, el Breaking, el Basket, el Skate i una competició internacional de Scooter amb la signatura oficial de World Skate, la Federació Internacional de Patinatge. A més, l’Extreme inclourà exhibicions en directe on els i les esportistes posaran a prova alguns dels seus millors trucs.

Aquest any a més, comptarà amb una competició molt especial, el Campionat de Para BMX Street, un campionat pioner a Europa amb atletes internacionals que té com a objectiu enviar un missatge de suport a l’esport inclusiu i adaptat. Comptarà amb l’esportista colombià, Julian Molina, que és un dels màxims representants d’aquest esport.

Activitats gratuïtes per al públic

En aquesta nova edició, el públic podrà gaudir de múltiples activitats esportives, artístiques i culturals sense cost. Tant els aficionats i entesos d’aquest esport com a amics, famílies amb nens, joves i adults, podran deixar-se portar per un completíssim programa que no cessarà al llarg de tot el cap de setmana.

L’esplanada de columnes del parc del Fòrum es convertirà en un petit parc temàtic d’esports urbans amb tres open parks, una zona de pràctica de surf skate, pump tracks i miniramps, sumats a tallers d’escalada i exhibicions de motocross elèctric. El públic menys experimentat també podrà fer els seus primers passos damunt del seu skate, bmx o scooter.

A més de la possibilitat de practicar esport a l’aire lliure, també hi haurà una zona market, food trucks i tallers de cultura urbana.

 

Més informació