×

Error message

Warning: Use of undefined constant insertParam - assumed 'insertParam' (this will throw an Error in a future version of PHP) in include() (line 5 of /var/www/apps/app0320/www/benestaranimal/sites/all/modules/custom/bcn_xxss_block/bcn_xxss_block.tpl.php).

Un Gat Invisible és aquell que per la seva raça, edat o condició física passa desaparcebut als ulls dels possibles adoptants.

Des de l'Ajuntament de Barcelona volem fer-los visibles, i per això cada setmana podreu descobrir un dels gats invisibles del Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona. Gats únics i especials, pels quals mai cap adoptant pregunta al centre, però que han robat el cor dels voluntaris i treballadors del CAACB. 

Si vols conèixer la Kat, envia un correu a adopcionscaacb@bcn.cat o fes clic aquí per informar-te sobre el procés d'adopció. 

Reflexiona abans d'incorporar un animal a la família

10/05/2021 - 09:37 h

benestar animal. Saber de quant de temps disposes i calcular els costos aproximats t'ajudaran molt a l'hora d'incorporar un animal a la família.

Progat té un compromís amb el benestar animal i la defensa dels seus drets

30/04/2021 - 09:30 h

benestar animal. El programa de Progat pretén educar en l’empatia i el respecte envers els animals als nens i nenes de les escoles i instituts.

Adoptem els gats invisibles

19/04/2021 - 09:18 h

Benestar Animal. Els gats invisibles són animals a qui els adoptants ja no 'veuen' per les característiques que presenten. Si els adoptes, poden omplir la teva llar amb el seu agraïment i amor.

Parc Diagonal Mar

Parc de Diagonal Mar: nou refugi de biodiversitat

13/04/2021 - 11:55 h

Medi ambient i sostenibilitat. Es qualifica part del parc com a refugi de biodiversitat per preservar i afavorir les espècies de flora i fauna d’interès que s’hi troben.