Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

×

Error message

Warning: Use of undefined constant insertParam - assumed 'insertParam' (this will throw an Error in a future version of PHP) in include() (line 5 of /var/www/apps/app0320/www/benestaranimal/sites/all/modules/custom/bcn_xxss_block/bcn_xxss_block.tpl.php).

 

Per motius de treballs de manteniment dels serveis informàtics del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona (CAACB), el servei del Cercador d’animals en adopció es troba provisionalment afectat. Preguem disculpeu les molèsties que això pugui ocasionar.

Un Gat Invisible és aquell que per la seva raça, edat o condició física passa desaparcebut als ulls dels possibles adoptants.

Des de l'Ajuntament de Barcelona volem fer-los visibles, i per això cada setmana podreu descobrir un dels gats invisibles del Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona. Gats únics i especials, pels quals mai cap adoptant pregunta al centre, però que han robat el cor dels voluntaris i treballadors del CAACB. 

Si vols conèixer el Logan, envia un correu a adopcionscaacb@bcn.cat o fes clic aquí per informar-te sobre el procés d'adopció. 

Actualitat

Oberta la convocatòria de subvencions per al control i la cura de les colònies de gats a Barcelona

17/01/2022 - 13:29 h

Benestar Animal. L’Ajuntament de Barcelona ha obert la convocatòria de subvencions a entitats i associacions sense ànim de lucre, per al control i la cura de la població de les colònies de gats de la ciutat per al 2022.

El Consell Municipal de Convivència, Defensa i Protecció dels Animals de Barcelona celebra el 25è aniversari de la seva creació

10/12/2021 - 09:45 h

Benestar Animal. El 15 de desembre celebrem l’acte de commemoració del 25è aniversari del Consell Municipal de Convivència, Defensa i Protecció dels Animals de Barcelona.

El parc de l’Estació del Nord tindrà l’àrea d’esbarjo per a gossos més gran de l’Eixample

20/08/2021 - 12:54 h

Benestar animal. Aquestes obres permetran segregar usos i introduir millores de visibilitat, connectivitat i accessos al parc de l’Estació del Nord.

“Adopta un invisible”, també a l’estiu

20/08/2021 - 12:14 h

Benestar animal. Els gats i gossos del CAACB no fan vacances i segueixen buscant una família que els aculli.