×

Error message

Warning: Use of undefined constant insertParam - assumed 'insertParam' (this will throw an Error in a future version of PHP) in include() (line 5 of /var/www/apps/app0320/www/benestaranimal/sites/all/modules/custom/bcn_xxss_block/bcn_xxss_block.tpl.php).

Un Gat Invisible és aquell que per la seva raça, edat o condició física passa desaparcebut als ulls dels possibles adoptants.

Des de l'Ajuntament de Barcelona volem fer-los visibles, i per això cada setmana podreu descobrir un dels gats invisibles del Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona. Gats únics i especials, pels quals mai cap adoptant pregunta al centre, però que han robat el cor dels voluntaris i treballadors del CAACB. 

Si vols conèixer la Kat, envia un correu a adopcionscaacb@bcn.cat o fes clic aquí per informar-te sobre el procés d'adopció. 

Notícies

Parc Diagonal Mar

13 Abril, 2021 - 11:55h

Parc de Diagonal Mar: nou refugi de biodiversitat

Medi ambient i sostenibilitat. Es qualifica part del parc com a refugi de biodiversitat per preservar i afavorir les espècies de flora i fauna d’interès que s’hi troben.

Plaça del Poble Romaní, Gràcia

29 Març, 2021 - 14:09h

Reurbanització de la plaça del Poble Romaní

La futura plaça disposarà d’una zona d'estada, pistes de petanca, una nova àrea de jocs infantils i una àrea per a gossos.

telmo adopció d'animals de companyia

25 Març, 2021 - 10:47h

Noves subvencions per a la protecció i defensa dels animals

Benestar animal. La convocatòria té una dotació de 50.000 euros.

22 Març, 2021 - 08:40h

Descobreix les entitats gestores de les colònies de gats

Benestar Animal. Descobreix la feina de les entitats gestores de les colònies de gats i el seu paper indispensable a la ciutat de Barcelona.