×

Error message

Notice: Use of undefined constant insertParam - assumed 'insertParam' in include() (line 5 of /var/www/apps/app0320/www/benestaranimal/sites/all/modules/custom/bcn_xxss_block/bcn_xxss_block.tpl.php).

 

Tots els animals, siguin de l’espècie que siguin, tenen el dret a ser respectats. No han de ser víctimes de maltractaments, d’esforços desmesurats, d’espectacles violents ni actes cruels que els comportin patiments físics o psíquics.

Punt primer de la Declaració municipal per la convivència i els drets dels animals.

Notícies

10 Setembre, 2020 - 21:38h

Les sancions als vehicles no aptes per circular per la ZBE s’aplicaran a partir del 15 de setembre

Mobilitat i transports. L'esclat de la pandèmia va obligar a postergar la data d'entrada en vigor del procediment sancionador de la Zona de Baixes Emissions, cosa que tindrà lloc dimarts 15 de setembre

21 Juny, 2020 - 14:38h

Sant Joan amb les mascotes

Benestar Animal. En una ciutat com Barcelona és difícil que els animals domèstics puguin fugir del so constant dels petards. Aquesta situació els afecta de manera important, i per això cal fer una previsió i ajudar-los a passar-ho de...

16 Juny, 2020 - 13:48h

Reactivades les adopcions de gossos i gats al CAACB, amb cita prèvia

Medi ambient i sostenibilitat. Amb la covid-19 no han augmentat els abandonaments d’animals i s’han garantit els serveis essencials del centre.

9 Juny, 2020 - 10:18h

El desconfinament amb els animals

Benestar Animal. Com pot afectar el desconfinament als nostres animals? En Jaume Fatjó, membre de la junta del Col·legi de Veterinaris de Barcelona, ens dona alguns consells.