×

Error message

Warning: Use of undefined constant insertParam - assumed 'insertParam' (this will throw an Error in a future version of PHP) in include() (line 5 of /var/www/apps/app0320/www/benestaranimal/sites/all/modules/custom/bcn_xxss_block/bcn_xxss_block.tpl.php).

Un Gat Invisible és aquell que per la seva raça, edat o condició física passa desaparcebut als ulls dels possibles adoptants.

Des de l'Ajuntament de Barcelona volem fer-los visibles, i per això cada setmana podreu descobrir un dels gats invisibles del Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona. Gats únics i especials, pels quals mai cap adoptant pregunta al centre, però que han robat el cor dels voluntaris i treballadors del CAACB. 

Si vols conèixer el Logan, envia un correu a adopcionscaacb@bcn.cat o fes clic aquí per informar-te sobre el procés d'adopció. 

Actualitat

Oberta la convocatòria de subvencions per al control i la cura de les colònies de gats a Barcelona

17/01/2022 - 13:29 h

Benestar Animal. L’Ajuntament de Barcelona ha obert la convocatòria de subvencions a entitats i associacions sense ànim de lucre, per al control i la cura de la població de les colònies de gats de la ciutat per al 2022.

El Consell Municipal de Convivència, Defensa i Protecció dels Animals de Barcelona celebra el 25è aniversari de la seva creació

10/12/2021 - 09:45 h

Benestar Animal. El 15 de desembre celebrem l’acte de commemoració del 25è aniversari del Consell Municipal de Convivència, Defensa i Protecció dels Animals de Barcelona.

El parc de l’Estació del Nord tindrà l’àrea d’esbarjo per a gossos més gran de l’Eixample

20/08/2021 - 12:54 h

Benestar animal. Aquestes obres permetran segregar usos i introduir millores de visibilitat, connectivitat i accessos al parc de l’Estació del Nord.

“Adopta un invisible”, també a l’estiu

20/08/2021 - 12:14 h

Benestar animal. Els gats i gossos del CAACB no fan vacances i segueixen buscant una família que els aculli.