×

Error message

Warning: Use of undefined constant insertParam - assumed 'insertParam' (this will throw an Error in a future version of PHP) in include() (line 5 of /var/www/apps/app0320/www/benestaranimal/sites/all/modules/custom/bcn_xxss_block/bcn_xxss_block.tpl.php).

Un Gat Invisible és aquell que per la seva raça, edat o condició física passa desaparcebut als ulls dels possibles adoptants.

Des de l'Ajuntament de Barcelona volem fer-los visibles, i per això cada setmana podreu descobrir un dels gats invisibles del Centre d'Acollida d'Animals de Companyia de Barcelona. Gats únics i especials, pels quals mai cap adoptant pregunta al centre, però que han robat el cor dels voluntaris i treballadors del CAACB. 

Si vols conèixer la Kat, envia un correu a adopcionscaacb@bcn.cat o fes clic aquí per informar-te sobre el procés d'adopció. 

El parc de l’Estació del Nord tindrà l’àrea d’esbarjo per a gossos més gran de l’Eixample

20/08/2021 - 12:54 h

Benestar animal. Aquestes obres permetran segregar usos i introduir millores de visibilitat, connectivitat i accessos al parc de l’Estació del Nord.

“Adopta un invisible”, també a l’estiu

20/08/2021 - 12:14 h

Benestar animal. Els gats i gossos del CAACB no fan vacances i segueixen buscant una família que els aculli.

Parc dels Esculls de Barcelona

El Port Olímpic i el Zoo posen en marxa la recuperació de la biodiversitat del litoral barceloní

09/07/2021 - 00:40 h

Ecologia i Medi Ambient. S’han començat a instal·lar 2000 blocs naturalitzats que permetran la colonització de diferents organismes per incrementar la diversitat biològica de la zona i millorar l’estat dels fons marins, tot millorant...

S’activa la temporada alta de platges, amb tots els serveis!

26/05/2021 - 18:34 h

Platges. Fins al 12 de setembre, s’activen les platges sense fum, la platja de gossos, les zones accessibles i els serveis de salvament i socorrisme.