Clubs de lectura: temporada 2023-2024

Clubs de Lectura. El pròxim 4 de setembre s’obren les inscripcions dels clubs de lectura. Enguany, serà una temporada molt especial, ja que celebrem els 25 anys!

El 4 de setembre, a les 16 hores, s’obren les preinscripcions de la nova temporada de clubs de lectura de Biblioteques de Barcelona 2023-2024. Aquesta any s’ofereixen a 123 clubs de lectura de diverses tipologies i fins a 4000 places!

– 33 clubs de lectura generals, que poden abastar una àmplia varietat de lectures, sense el fil d’un gènere, espai o temps històric concret.
– 31 clubs de lectura temàtics, que proposen un camí de lectures determinat per un gènere, un espai o un temps concret.
– 22 clubs de lectura d’aprenentatge de llengües, amb lectures en diferents llengües vehiculars.
– 10 clubs de lectura a mida, un nou model flexible i versàtil de club de lectura, que poden tenir entre 1 i 4 sessions presencials
– 16 clubs de lectura infantils, per a infants fins als 12 anys
– 8 clubs de lectura juvenils, per a joves a partir de 12 anys
– 3 clubs de lectura virtuals: proposem lectures en format electrònic i la interacció es fa a través de Tellfy, una aplicació per a dispositius mòbils.

Al llarg de la temporada s’oferiran nous clubs de lectura, relacionats amb esdeveniments de ciutat i de temàtiques variades.

Per tal d’inaugurar aquest any de celebració, s’ha organitzat un acte especial d’inici de temporada a la Biblioteca Francesca Bonnemaison, biblioteca on es va celebrar el primer club de lectura, on podrem escoltar Abdulrazak Gurnah, Premi Nobel de Literatura 2021, i gaudir de l’actuació musical de Pol Batlle amb Rita Payés.
Cabuda limitada.