La Festa Major de la Barceloneta ja té cartell!

El cartell guanyador, obra de la il·lustradora Victoria Giró Pérez, ha estat escollit per un jurat compost per membres de les entitats organitzadores.

..
16/09/2024 - 08:02 h

El cartell es va presentar en un acte celebrat el dijous 12 de setembre al Centre Cívic Barceloneta. L’obra guanyadora està composta d’il·lustracions de diferents personatges representatius del barri de la Barceloneta i de l’ambient de festa major.

La guanyadora del concurs, Victoria Giró Pérez, va nèixer a Rosario (Argentina) i va estudiar Belles Arts i Circ. L’any 2015 es va establir a Barcelona, al barri de la Barceloneta, on es va treballar va donar classes com a professroa de Ioga i es va vincular amb el món associatiu del barri. Allà va començar a desenvolupar la seva tasca d’il·lustradora i tatuadora, activitats a les que actualment s’hi es dedica professionalment.

El guardó està dotat amb 200 euros.

El concurs de cartells de la Festa Major de la Barceloneta ha estat convocat amb la voluntat d’impulsar la difusió de la festa del barri, potenciar la creació artística i incentivar la participació d’artistes professionals emergents per aconseguir una col·laboració ciutadana plural.

Les obres presentades s’expondran en el centre cívic Barceloneta del 12 de setembre a l’11 d’octubre.

A l’arxiu adjunt o cliclant aquí podeu veure el cartell guanyador.

La Festa Major de la Barcelontea se celebrarà del 25 al 29 de setembre.