Espectacle "Urban Nature", de Rimini Protokoll

Espectacle en català, castellà, anglès, àrab (amb subtítols i veu en off traduïts al català, castellà i anglès).

I si poguéssiu entrar en una pel·lícula, passejar-vos-hi i, més i tot, interpretar durant una estona un dels papers? Una cosa semblant és el que us proposa la instal·lació interactiva que, per parlar-vos d’economies i ecosistemes urbans, ens planteja el col·lectiu teatral alemany Rimini Protokoll.

Si en un teatre el públic resta assegut mentre l’acció transcorre davant dels seus ulls i en una exposició es desplaça per veure unes obres penjades a la paret, en aquesta experiència es combinen totes dues formes de participació i, mentre uns espectadors visiten l’espai de manera individual i adopten un paper actiu fent servir una tauleta portàtil, d’altres entren en grup i veuen la resta de visitants com si fossin actors. Tothom, però, s’observa mútuament i descobrirà en fer-ho com les diverses posicions depenen l’una de l’altra i quin és el grau de llibertat d’acció que té cadascun.

Una producció del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i Rimini Apparat.

En coproducció amb el Grec 2021 Festival de Barcelona, Kunsthalle Mannheim i Nationaltheater Mannheim. Finançat per la Fundació Federal Cultural Alemanya, el comissionat de Cultura i Mitjans del Govern Federal i el Departament del Senat per a la Cultura i Europa.

En col·laboració amb Mediapro, Institut del Teatre i Universitat Pompeu Fabra - UPF.

Concepte, text i direcció: Helgard Haug, Stefan Kaegi, Daniel Wetzel Escenografia i concepte: Dominic Huber.

Horaris

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Adreça:
C Montalegre, 5
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona

Comparteix aquest contingut