Horaris
Dies | Hores | Preus | Observacions | |
---|---|---|---|---|
19 octubre,
10 novembre i 30 novembre |
a les 12.00 h |
Entrada general: 23.5 € |
Cal inscripció prèvia. Durada: 1:30 hora |
Gremi Provincial de Pastisseria de Barcelona - Museu de la Xocolata
- Adreça:
- Carrer del Comerç, 36
- Districte:
- Ciutat Vella
- Barri:
- Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
- Població:
- Barcelona
Taller pràctic per a conèixer i dominar les tècniques bàsiques de la xocolata. Aprenem a temperar, usar el motlle i la mànega pastissera i a elaborar productes bàsics amb xocolata. Al final del taller, haurem preparat 4 productes diferents, des de rajoles a trufes, i haurem après tècniques per treballar la xocolata en moltes altres aplicacions.
L’activitat inclou una entrada per a la visita lliure al museu abans o després del taller.
Adreçat a adults i joves de més de 16 anys