Esteu aquí

Quines vulneracions de drets pateixen aquelles que els defensen?

16/11/2020 - 13:34 h

Xerrada virtual. Nova activitat del cicle mensual Parlem de drets, impulsat pel CRDH.

Les defensores de drets humans protegeixen diàriament els drets a escala local i internacional, des de la defensa de les manifestants durant les protestes per la Sentència del Procés del 2019, passant per la defensa dels drets jurídics de les persones més vulnerables, fins a la defensa dels drets de les dones. Malgrat estar reconegudes des de 1998 per l’ONU, les defensores pateixen un seguit de vulneracions de drets i violències pel seu activisme, especialment de les dones defensores, amb l’objectiu de silenciar-les.

Per tal d’analitzar els principals reptes que tenim a la ciutat per protegir les defensores de drets humans, el Centre de Recursos en Drets Humans organitza el proper 24 de novembre, a les 13 hores, una trobada virtual amb Thaïs Bonilla, de la Plataforma Defender a Quien Defiende, amb qui realizarem aquesta anàlisi i obrirem un espai de diàleg i reflexió amb les persones participants a la trobada.

L’aforament del debat és limitat, pel que cal realitzar inscripció prèvia a través del correu electrònic inscripcions.crdh@bcn.cat.

Us hi esperem!