Esteu aquí

Ciutats per la Vida, ciutats contra la Pena de Mort

Drets humans. Acte virtual el proper 30 de novembre.

El proper 30 de novembre, s’impulsa un any més la jornada internacional “Ciutats per la Vida, Ciutats contra la Pena de Mort”, una iniciativa de la Comunitat de Sant Egidi que consisteix en una gran mobilització mundial contra la pena capital.

Enguany, atesa la situació sanitària generada per la Covid-19, es realitzarà un únic acte virtual de caràcter internacional des de la ciutat de Roma, en què intervindran persones expertes, activistes, testimonis i representants de la societat civil d’Àsia, Europa i Amèrica del Nord.

Al finalitzar l’acte s’il·luminarà de forma extraordinària el Coliseu, acció que es replicarà des de moltes altres ciutats del món adherides contra la pena de mort, que il·luminaran edificis emblemàtics de les seves ciutats. En el cas de Barcelona, s’il·luminarà la façana de l’Ajuntament.

L’acte es realitzarà a les 17.30 hores del mateix dia 30 de novembre, a través de la plataforma Zoom. Per poder assistir-hi cal inscripció prèvia, que podeu realitzar a través del següent enllaç.

Us animem a participar-hi.

Comparteix aquest contingut