Esteu aquí

Dia internacional contra el racisme

21 de març. Acte a la Sala Paral·lel 62 per reivindicar una ciutat lliure de discriminacions racistes.

El pròxim 21 de març, en el marc del dia internacional contra el racisme, l’Ajuntament de Barcelona organitza un acte a la Sala Paral·lel 62, amb concerts, performances, diàlegs i molt més.

La sala obrirà les seves portes a les 17.30 h, i poca estona més tard s’iniciarà l’acte amb el vídeo De dónde eres, de la il·lustradora i animadora Rocío Quillahuaman, que donarà pas a continuació a un concert de les Sey Sisters, un monòleg del còmic d’stand-up, Yunez Chaib, i la performance de l’actriu i dramaturga, Silvia Albert Sopale, titulada La Moreneta.

Un cop finalitzada la performance tindrà lloc un diàleg moderat per Yolanda Sey amb les veus d’Elisa Loncon, expresidenta de la convenció constitucional de Xile, Jean Wyllys, periodista, artista visual i activista polític, i Paloma Chen, poeta i periodista.

A continuació es farà una projecció de vídeos a càrrec de Hanan Midan, activista antiracista, així com l’actuació teatral de Damià Plensa, que sota la dramatúrgia i direcció de Francisco Suárez interpretarà Barracón número 13, de Félix Grande.

L’acte iniciarà la seva darrera part amb l’espectacle de dansa Black, d’Oulouy, amb producció d’Africa Moment, la lectura d’un manifest contra el racisme per part del Consell Municipal d’immigració de Barcelona (CMIB) i el Consell Municipal del Poble Gitano (CMPG), un concert de l’artista Miss Raisa com a punt i final.

Us esperem a l’acte. L’assistència és totalment gratuïta, només cal inscriure’s a través del següent enllaç.

Més informació