Esteu aquí

Gat per llebre

No Discriminació. Sèrie de vídeos per fomentar una mirada crítica cap als mitjans de comunicació i els discursos discriminatoris.

L’Observatori Crític dels Mitjans Mèdia.cat, impulsat pel Grup de Periodistes Ramon Barnils i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, presenta una sèrie de vídeos per fomentar una mirada crítica cap als mitjans de comunicació i els discursos discriminatoris, el projecte “Gat per llebre”.

Avui s’ha publicat el primer dels quatre vídeos del projecte, que en els propers mesos presentarà el jove periodista Alaaddine Azzouzi i es difondran a través de la plataforma Youtube. A partir d’exemples d’actualitat, els vídeos analitzaran com es construeix el relat de les notícies i com aquestes condicionen la nostra forma de veure el món, quins temes en queden fora i de quines altres maneres es podrien abordar.

Us adjuntem l’enllaç al primer vídeo, que porta per títol “Per què no tenim clar si ens convé una sanitat universal?i planteja per què en plena pandèmia no s’aprofundeix en el debat sobre l’accés universal al sistema públic de salut.

Més informació

Comparteix aquest contingut