Esteu aquí

Inaugurem l'exposició "La lluita contra les discriminacions a Barcelona"

Exposició. Acte de presentació el pròxim dimecres 20 d'octubre a la Biblioteca Francesc Candel.

El Centre de Recursos en Drets Humans ha creat l’exposició “La lluita contra les discriminacions a Barcelona”, un recurs divulgatiu que fa un recorregut pels motius pels quals les persones o col·lectius són discriminats a la ciutat, així com les eines que existeixen a la ciutat per fer-hi front – com ara l’Oficina per la No Discriminació i l’Observatori de les Discriminacions de Barcelona.

Us convidem a l’acte d’inauguració de l’exposició, que serà el pròxim dimecres 20 d’octubre a les 18.30 h a la Biblioteca Francesc Candel. Hi haurà una taula rodona amb representants de diferents entitats del barri i la ciutat que lluiten diàriament contra les discriminacions:

– Antoni Cortiñas és Coordinador del Grup de Treball de Sensellarisme del Consell Municipal de Benestar Social de l’Ajuntament de Barcelona i voluntari d’Assís Centre d’Acollida per a persones sense llar, i parlarà sobre la problemàtica de l’aporofòbia a Barcelona, i també de quines són les estratègies de lluita en aquest àmbit.

– Ana Álvarez Domínguez és representant del Casal La Vinya, del barri de la Marina de Port. Explicarà la tasca de l’entitat en la lluita contra les discriminacions i introduirà la problemàtica de l’antigitanisme com a tema prioritari a l’organització i al barri.

Francisco Santiago Antúnez i Luisa Santiago Montero, de l’Associació Escola Dominical que parlaran de la problemàtica de l’antigitanisme i de les estratègies de lluita contra la problemàtica al barri de la Marina de Port.

– Amb moderació a càrrec de Patty Scherk, del Consell de la Joventut de Barcelona.

L’exposició es podrà veure fins al 31 d’octubre a la Biblioteca Francesc Candel i després es mourà per les biblioteques de la ciutat.

Us hi esperem!

Comparteix aquest contingut