Esteu aquí

Oberta la Convocatòria General de Subvencions 2023

Subvencions. Termini de presentació de sol·licituds del 9 al 26 de gener de 2023.

Termini de presentació de sol·licituds fins al 26 de gener!

 

El passat 16 de desembre de 2022 es va publicar al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) la Convocatòria General de Subvencions per dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat durant l’any 2023. Com sabeu, des de l’àmbit de Drets de Ciutadania s’impulsen quatre programes:

a) Els drets humans a la ciutat: accions de promoció i defensa dels drets de ciutadania

b) Lluita contra la discriminació i els discursos d’odi

c) Els drets humans dins l’àmbit educatiu: promoció i defensa dels drets de ciutadania i lluita contra les discriminacions en l’àmbit de la formació i l’educació pel curs escolar 2023-24

d) Projectes de suport ciutadà per a l’accés a drets i a la plena ciutadania de les persones refugiades, migrades o sol·licitants de protecció internacional: promoció de la mentoria i l’acollida en llars de la ciutadania.

El termini de presentació de sol·licituds és del 9 al 26 de gener de 2023, ambdós inclosos. És important tenir en compte que no s’admetrà a tràmit cap sol·licitud presentada fora del termini establert. A més, és d’obligatorietat la presentació telemàtica de la sol·licitud. Així mateix, és imprescindible que les activitats aspirants a la subvenció es realitzin en el terme municipal de Barcelona, no tinguin afany de lucre i es duguin a terme dins de l’any objecte de la convocatòria o del curs escolar 2023-24, si així s’especifica en l’àmbit temàtic al qual es concorri.

Podeu consultar tota la informació i documentació de la convocatòria a través del següent enllaç, així com a l’apartat específic del web de Torre Jussana.